Waxen

Waxen doen wij met Smooth & co lycon precision waxing.
Dit merk is Overgekomen uit Australië en is crème de la crème onder het ontharingswaxen. Zelfs voor de meest gevoelige huidtypes kan dit merk gebruikt worden. Er kan al gewaxt worden van een haarlengte van 2MM.

Door de perfecte combinatie van ingrediënten en een verzorgende, zuivere bijenwas zorgt het ervoor dat je geen rode of geprikkelde huid heb na de behandeling. Het mooist van dit merk is nog dat het vrijwel pijnloos is!

Waxen

Waxen heeft meerdere voordelen ten opzichte van scheren. De huid voelt zijde zacht aan en is minimaal twee weken stoppel vrij! De haren komen in vele mate minder
terug en je hebt minder last van irritaties in ingegroeide haren ten opzichte van scheren. Vaak met scheren heb je de volgende dag al stoppels. Hoe vaker je waxt hoe dunner, zachter en daardoor lichter de haren terug komen. Zelfs een deel van de haren komt helemaal niet meer terug hierdoor ontstaat er haargroei vermindering. Wij raden ook aan om en alle tijden door te blijven waxen ook in de winter! Hierdoor zal het bij elke behandeling gemakkelijker zijn en minder gevoelig.

Behandeling Kosten
Bovenlip €9,50-
Kin €9,50
Kaaklijn €9,50
Kin en bovenlip €17,50
Kin, bovenlip en kaaklijn €22,50
Oksel €14,50
Onderarmen €20,00
Hele armen €30,00
Onderbenen incl. knie €20,00
Hele benen €35,50
Bikinilijn €20,00
Brazilian wax €38,00

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over een behandeling, weet je niet welke behandeling bij jou past of heb je een vraag over de prijs?

Ook kun je vragen naar onze nail art.