Hallo! Mijn naam is

Sarah Gobel

Sinds 2019 heeft The beauty Fixer haar deuren geopend Te Assendelft. Wij zijn een nieuw bedrijf die zich richt op jouw uiterlijke verzorging.

Bij ons kan je terecht voor nagelstyling, wenkbrauw shaping en full body waxing. Bij ons staat hygiene, veiligheid en gezondheid bij elke behandeling op nummer 1.

Wij behandelen alleen met de beste producten.

Bij The Beauty Fixer zorgen wij niet alleen dat de behandeling goed is, maar ook de ervaring. Van de kop koffie tot het advies voor de behandelingen.

Ik ben Sarah en ben 28 jaar oud. Vanaf jongs af aan wilde ik al een eigen bedrijf. ik ben ook opgegroeid in een ondernemens gezin/familie. Waarin ik dit bedrijf wilde was alleen nog niet helemaal duidelijk. Wenkbauwen shapen deed ik al enige tijd, maar ik wilde meer op het gebied van beauty. Ik heb zelf al jaren acryl nagels en was ook altijd met vol bewondering aan het kijken naar mijn nagelstyliste. in 2019 ging ik in de leer bij mijn nagelstyliste en heb ik meerdere cursussen afgerond bij nagelstudio Pink. Ik kan mij nu benoemen tot allround nagelstyliste. Naast nagelstyliste heb ik ook mijn diploma behaald voor wenkbrauw styling. Verder ben ik op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

Mijn naam is Daphne (25 jaar) all-around schoonheidsspecialiste. Ik heb al enige tijd en ervaring in de beautybranch. Vanaf mijn middelbare schooltijd kreeg ik last van mijn huid en was ik veel bezig met huidverzorging. Tijdens mijn opleiding skincare specialiste is mijn passie enorm gegroeid, daarom ben en blijf ik mijzelf ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen te volgen. Na cursussen bij Botanical Beauty te hebben gevolgd, ben ik nu met trots gecertificeerd Botanical Beautyspecialist een 100% natuurlijke huidverzorging. Mijn doel is om de klant met een goed en voldaan gevoel de behandelstoel te verlaten. Door veel persoonlijke aandacht te geven en goed te luisteren wil ik samen het beste resultaat behalen.

Wat mensen over ons zeggen

Prachtig ingerichte zaak en een VIP service! Sarah is een talent in de beauty business en creëert de mooiste nagels met een echte WOW factor! Zwaar aan te bevelen voor iedereen die mooie nagels wilt!

Parvati Samlal

Wordt erg blij van Sarah. Ze is precies, gezellig en maakt haar werk altijd tot in de puntjes af. En en en ze heeft heerlijke koffie van gemalen bonen. Toch ook echt niet onbelangrijk als je anderhalf uur zit.

Leyla Rijkhoff

Elke keer worden mijn nagels super mooi gedaan precies zoals ik wil en blijft het lang zitten. Het is gezellig en alles wordt goed verzorgd. Heel erg tevreden altijd!Elke keer worden mijn nagels super mooi gedaan precies zoals ik wil en blijft het lang zitten. Het is gezellig en alles wordt goed verzorgd. Heel erg tevreden altijd!

Suus Kuijper