Nagelverzorging

Hier vindt u een overzicht van de nagelverzorging behandelingen die wij bieden. Terugkerende klant? Plan gelijk een afspraak in.

Nieuw bij Beautyfixer? Bekijk dan snel onze behandelingen!

Acryl

Met acryl kan er een nagelverlenging worden gemaakt. Dit product kenmerkt zich door de hardheid en door de vele creaties wat je hiermee kan maken. De nagel wordt opgebouwd door een poeder en vloeistof met elkaar te mengen. Met acryl zijn de nagelcreaties oneindig! Na ongeveer drie tot vier weken zal je weer langs moeten komen om je nagel te laten opvullen, en dan kan er gelijk weer gekozen worden voor een nieuwe creatie op je nagels.

Wij bieden ook nail art aan. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze instagram.

Soort Nieuwe set Opvullen
Naturel €52,50 €38,00
Babyboom €55,00 €43,00
French €60,00 €50,00
Glitter / Kleurenacryl €55,00 €43,00
Naturel + Shellac €55,00 €43,00

Shellac

Shellac is nagellak wat voor de helft bestaat uit gel en de andere helft bestaat uit nagellak. Shellac is steviger als normale nagellak en droogt alleen doormiddel van UV licht Shellac kan op de natuurlijke nagels maar kan ook op acryl. Wil je een nagelverlenging dan is shellac niet geschikt en rade wij je acryl aan. Shellac is het meest geschikt voor mensen die hun natuurlijke nagel willen behouden. Het blijft minimaal twee weken goed zitten. Dit ligt er net aan hoe bedrijvig je bent in het dagelijks leven en wat voor werk je doet. Shellac aanbrengen kost ook minder tijd dan acryl. Wil jij mooie verzorgde nagels met een mooi lakje wat minimaal twee weken blijft zitten dan rade wij je shellac aan.

Wij bieden ook nail art aan. Vraag naar de mogelijkheden of bekijk onze instagram.

Behandeling Kosten
Shellac op natuurlijke nagels €25,00
Inclusief oude Shellac verwijderen €30,00
Acrylnagels verwijderen €25,00
Inclusief 1 laag doorzichtige Shellac €27,50
Inclusief gekleurde Shellac €30,00

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over een behandeling, of weet je niet welke behandeling bij je past?